SvenskaKina
  ALO
Industrivägen 10
SE-792 32 MORA
phone: +46 250 94900 fax:     +46 250 18332

  Start
ALO Today
ALO History
ALO News
ALO New products
ALO Products
ALO Showroom
ALO Second hand
ALO Financial
My ALO Page
Technical support
Deliveries
References
Representatives
Partners
Saw doctor
Policy
Sign up ALO News
Media and Download
Lediga jobb på ALO
CNC-operatör
Elmontör
Contact form
Contact us
Meet our people
How to find ALOALO Center AB i Mora är en världsledande leverantör av utrustning och tillverkningsanläggningar till sågbladsindustrin. Vi har en lång gedigen historia som startade redan 1938 i Orsa. Idag finns vi i Mora och är ett privatägt bolag. Vi är ett exportföretag och handlar främst med Kina och USA. 

 

Elmontör

 

Ta en titt på ALO

 

Verksamhetsbeskrivning
Vill du vara en del av ett ny banande och ledande företag som förser en världsmarknad med automationslösningar? Vi är ett privatägt exportföretag baserat i Mora som varit bygden trogen sedan 1938 - I år fyller vi 80 år!

Vi står inför ett generationsskifte och behöver förstärka vårt gäng med dig som vill utvecklas tillsammans med oss de kommande åren.

Arbetsuppgifter
Elmontage av elskåp med elkomponenter och kabeldragning. Yttre el på maskinen då elskåp är klart och kablage ska dras från elskåp på färdigmonterad maskin till tex manöverpanel och motorer mm. Elkontroll för säkert elmontage innan maskinen ansluts till spänning. Efter en tids erfarenhet: Ladda program, provkörning, kontroll funktioner och ev. felsökning. Provkörning med kund och utbildning. Resor och installation hos kund.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som elmontör hos oss ser vi gärna att du som söker har en relevant utbildning. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper inom styr och regler samt svagström. Goda kunskaper inom ritningsläsning samt engelska är ett krav. I urvalsprocessen kommer vi lägga mycket stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, engagemang samt förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt.

Hos oss värdesätter vi engagemang, vilja samt förmåga att dela med sig av kunskap.

Övrigt
Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Tillträde snarast, urval sker löpande varför tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Lön efter ök och kunskap/erfarenhet men ingångslön för montör brukar vara ca 24-25. Sedan finns alla möjligheter beroende på engagemang och vilja.

Ansökan
Ansökan skickas till personal@alocenter.se

Sista ansökningsdag: 2018-10-31.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.